Antlitz-kasvoanalyysi

Antlitz-analyysi tehdään kasvoista. Kasvojen ihon tutkimuksen avulla voidaan todeta keholle ja sen toiminnoille elintärkeiden kivennäisaineiden puutostilat.

Solussa olevat puutostilat eivät heti johda sairauden puhkeamiseen tai oireiden syntymiseen. Ihmisen organismi yrittää korvata ja korjata sairaita soluja hakemalla niistä puuttuvia rakennusaineita verenkierrosta. Niin kauan kuin verestä on käytettävissä riittävästi näitä samoja kivennäisaineita, pystyy keho torjumaan sairauden aiheuttajat ja estämään sairauden puhkeamisen.

Ennenkuin sairaus tai oire puhkeaa on 12 solumineraalin puutostilat nähtävissä kasvojen ihon tunnusmerkeistä.

Nykypäivän ihmisellä on keskimäärin 8-10 solumineraalin puutostila. Kerrallaan suositellaan hoidoksi 3-5 eri solumineraalia 1-6 tablettia päivässä kutakin antlitz-analyysissä todettujen tunnusmerkkien voimakkuuden perusteella. Normaali hoitojakso on n. 3-6 kuukautta. Akuutti oire voi kadota jopa minuuteissa tai tunneissa solumineraalien nauttimisesta. Krooniset sairaudet ja pitkäaikaiset oireet tarvitsevat pidemmän hoitojakson.

Antlitz-analyysi on vaivaton, kivuton ja nopea tapa todeta kehossa vallitsevat kivennäisaineiden puutostilat, joita voidaan hoitaa Dr. Schüsslerin solumineraaleilla.

Analyysin tekoon menee aikaa n. 1 tunti.

Solumineraalit 25 € / purkki (purkissa 400 tablettia).